Log-in

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem pályázatot hirdet EGYETEMI LELKÉSZI munkakör betöltésére (Részletek)


Elindult "Hívás" kampányunk oldala

A nyílt napon elindított "Hívás" kampányunk most a www.kozossegben.hu oldallal bővült. Válaszd a lelkészi, hitoktatói, diakóniai vagy az egyházzenészi pályát!


Pályázati felhívás

A Dr. Sólyom Jenő Alapítvány kuratóriuma Bonnyai Sándor emlékére pályázatot hirdet a 2016/2017 tanév során elkötelezett és kiemelkedő diakóniai munkát végzett hallgatók szolgálatának ösztöndíj formában történő elismerésére. (Részletek)


Konferencia

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Ószövetségi Tanszéke szeretettel meghívja Altes Testament/Hebräische Bibel und Recht – eine Herausforderung im Kontext der Reformation című
konferenciájára.
A konferencia ideje és helye: 2017. június 6-7., Evangélikus Hittudományi Egyetem, 1141 Budapest, Rózsavölgyi köz 3.
A konferencia részletes programja a meghívóra kattintva olvasható.
Kérjük, hogy részvételi szándékát, különös tekintettel a június 7-i közös ebéden való részvételre 2017. május 26-ig szíveskedjen jelezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.


Osztrák-szlovák-magyar lelkészjelölt-találkozó

 

A lelkészi hivatás jövője állt a fókuszában annak a találkozónak, melyet 2017. május 12-13-án a bécsi, a pozsonyi és a budapesti hatodéves lelkészjelöltek részvételével tartottak. A programot előadások, interaktív feladatok színesítették, és tapasztalatcserére is volt alkalmuk a résztvevőknek.
A konferencia alkalmából Dr. Szabó Lajos rektorral készített interjú itt olvasható az evangelikus.hu-n.


Terminus:


Felhívások:

Keresés

Mit tanulhatok itt?

    teológus, lelkész, kántor, hittantanár, katekéta-lelkipásztori munkatárs szakok, szociáletika, Biblia-teológia szakirányok, egyházzene, etika, egyháztörténet, vallásismeret, pedagógusok továbbképzése ...

Terminusok

Irattár

Sólyom Jenő Alapítvány

Az EHE támogatására

Számlaszám:

 

 

 

11714006-20309868

Adószám:

18049000-1-42

dpr

Magyarországi Evangélikus Egyház
Magyarországi Evangélikus Egyház

 

Go to top