Log-in

hl 1

Egyetemi hírek

masoddiplomaslelkesz 2

Elindult az online felvételi jelentkezés a másoddiplomás lelkészképzés részismereti képzésére. Részletes információkat a felvételiről és a képzésről itt olvashatnak.
Jelentkezési határidő: december 7. (hétfő)

ONLINE INFORMÁCIÓS NAP:

2020. november 27. 16 óra. Regisztráció: https://teol.lutheran.hu/index.php/hu/felveteli/informaciosnapok

Egy nap teológushallgatóként - Nyílt nap, információs napok

 

Idén sajnos a koronavírus járvány miatt elmarad a személyes találkozásra lehetőséget adó nyíltnap az Evangélikus Hittudományi Egyetemen. Emiatt elkészítettük ezt a kisfilmet, amivel bepillantást nyerhettek egyetemünk mindennapjaiba. Reméljük élvezni fogjátok! Várunk titeket az EHE-n! - EHE HÖK

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem online nyílt napot, illetve információs napokat tart, amelyen az EHE oktatói, hallgatói, a Tanulmányi Titkárság és a Könyvtár munkatársai mutatják be a felvételi jelentkezés és vizsgázás menetét, a képzések felépítését, valamint igyekeznek válaszolni az érdeklődők felmerülő kérdéseire. A nyílt napról, illetve az információs napokról részeletes információkat ITT olvashatnak.

 

Hármas könyvbemutató

 

A járványhelyzet miatt 2020. november 15-én, egyházunk Országos Irodájának átriumában zárt keretek között kerülhetett sor arra a hármas könyvbemutatóra, amelyet a Luther Kiadó eredetileg november 8-án, a Deák téri templomba tervezett. A honlapunkon megtekinthető kerekasztal-beszélgetésen a résztvevők a Luther Válogatott Művei (LVM) című sorozat 9. kötetéről, a Konkordiakönyv sorozatzáró, az egyetemes hitvallásokat tartalmazó kötetéről, valamint Luther végrendeletét bemutató kiadvány angol nyelvű változatáról ejtettek szót.

Forrás: https://www.evangelikus.hu/harmas-konyvbemutato

 

EHE MTÜ 2020 Konferencia plakat

0001

dpr logoalumni USZT logo streetview CM banner 120240 zld 258px Erasmus logo.svg

 DPR/Alumni

 Széchenyi 2020

 Virtuális séta

 Campus mundi

 Erasmus

         
Go to top